sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Käsintehtyjä kiitoskukkasia

Taas on se aika vuodesta, kun mietittäväksi tulee miten poikien hoitajia päiväkodilla kiittää Kasvatuksesta, Kärsivällisyydestä, Kivoista tapahtumista ja Kaikesta poikien eteen tehdystä työstä.

Viime vuosina olen tehnyt lahjat itse, eikä luonteeni anna enää periksi siirtyä ostolahjoihin. Aikaisempina vuosina olen tehnyt mm.

* kolmiopussit
* kännykkäkotelot
* lahjapussit pirskahteleville juhlajuomille

Tänä vuonna valmistin vihkonkannet ja lisäksi esikoinen valitsi persikkajuustotortun koko päiväkodin henkilökunnalle kiitokseksi koko päiväkotiajastaan!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat lahjat olet tehnyt ja kauniista kankaasta.
Mulla on tuo "urakka" vielä edessä, mutta ideantynkää on.. myöhemmin lisää!
Tänään tuli kädenjälkiä kukkapenkkiin, toivottavasti uudet ja siirretyt taimet lähtevät hurjaan kasvuun :) M

Kädenjäljet kirjoitti...

Olen tässä miettinyt tätä blogia kesäaikaan. Kun 97 % ajasta viettää ulkona, niin ehkä kesällä saa laittaa "ulkokädenjälkiä" tännekkin?

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita ja tarpeellisia kiitoskukkasia olet osannut tehdä. Vielä on itsellä mietinnässä millaisia kukkasia opettaja saa.

Testaanpa ompelutaitojen tallessa oloa ja aloitin tekemään kevätjuhlaesiintyjälle pellehousuja. Pysyi nuppineulat sormissa ja saksetkin kädessä, mutta saumurin piuhoja piti etsiä kolme tuntia. Sitten olikin keskiyö ja nukkumatti kutsui. Katsotaan sujuisiko tänään paremmin. Olisi kiva näyttää teille jos onnistuvat, mutta saattaa olla teknisiä ongelmia :o!

Nyt ulos kokeilemaan vihreää peukaloa. Haluaisiko joku basilikan alkuja?

Sählääjä-S