tiistai 24. marraskuuta 2009

Joulun taikaa

Marraskuun kuukauden kirja Unelma-kirjakerhossa oli norjalaista alkuperää oleva Joulun taikaa. Norjalaiset ovat olleet ahkeria joulukirjojen julkaisijoita parina viime vuonna. Hyvin ovat kirjat saman tyylisiä. Mutta siitä huolimatta vaikka toistavat "toisiaan" niin kiva niitä on selailla.
*****
Tämä meidän KÄDENJÄKIÄ AJASSA -blogi täytti 14.11. 1 vuoden. Täältä voit vilkaista mistä kaikki alkoi.
*****
Synttäreiden kunniaksi järjestän arvonnan. Eli muista blogeista oppineena pyydän arvontaan osallistujia jättämään kommentin tähän postaukseen. Arvontaan voit osallistua aina 30.11. asti. Arvonnan suoritan 1.12. Voittaja saa alla olevan joulusukan, jonka malli löytyi yllä mainitusta kirjasta.
*****
Arvonta on avoin myös muille Kädenjäljille :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi sinnuu ahkera Rouva!

Iloisesti ilmoitan osallistuvani arvontaan.Meinasin juuri eilen kirjan tilata, mutta kun hyllytila loppuu. Mielestäni kirjoja ei ole koskaan liikaa, mutta nyt tosiasia läiskäisee märällä rätillä kasvoihin. Ihan niin kuin tuo keli ulkona. Ulkoilu ei ole kyllä kuin pukeutumiskysymys ja tänään on iso karvainen saanut liikuntaa sekä ei niin suuret karvaiset ystävät myös.

Onnea Kädenjälkiä ajassa 1 v.!

Sisko S

PS: Jos osallistujia on paljon niin voin miettiä lohdutuspalkintoa. ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Minä myös mukana!
Kädenjälkiä ei synny vieläkään, mutta pyörän jälkiä tiehen ja tossun jälkiä kiipeilyseinään-hyvää mieltä tulee niistäkin!

Onnea ME! t.M koko

Anonyymi kirjoitti...

Olen iloinnut sivustoistanne. Sain osoitteen tyttäreltäni J:ltä. Bloginne kautta saa esille monta muutakin käsityöblogia. Vaikka en olekaan käsityön ammattilainen, niin teen langasta kaikenlaista nyt eläkkeellä lähes päätoimisesti. Uuvutan läheisiä kysymyksellä: Mitä voisin teille tehdä?
Sivustojenne vilkaisusta tulee hyvä mieli. Tsemppiä tytöt!
PS: jos onnetar suosisi, niin antakaa voitto J:n omistukseen!

Eija kirjoitti...

Minäkin tahdon olla mukana:)