sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Pitkästä aikaa -varoitus- maratooripostaus!

Kyllä, hengissä ollaan vielä, vaikka Kädenjäljissä en aikoihin ole ollutkaan... "Ikioma aika" on ollut kortilla viime aikoina, mutta jotain silti on valmiiksi saatu. Vähintäänkin yhtä paljon on vielä "vaiheessa" enkä uskokaan, että tänä vuonna itsetehtyjä lahjoja saisi kovinkaan moni minun lähipiirissäni. Ehkäpä alankin heti tammikuussa valmistautumaan jouluun 2010? Tässä kuulumisia kuvakavalkadin muodossa!
Joulutunnelmia on kuitenkin jo hissukseen haettu mm. pipareita leipoen...
Lahjoja tekisin itse mieluusti, mutta eipä näytä minunkaan vuorokaudessanikaan olevan tunteja 24:ä tuntia enempää... Sitä paitsi tänä syksynä pimeä on vaikuttanut minuun enemmän kuin ennen. On väsyttänyt ja ketuttanut tuo sade ja pimeys enemmän kuin ennen :( Onneksi saimme nyt hieman lunta ja pakkasta!
Nämä suojelusenkelit lähtevät ulkomaille enkelikarkkipussin kera herttaisien sisarusten luo. Taustalle täytyy vielä magneetit liimailla.
Lukemisesta pitävä nuoripari saa kirjanmerkit, jotka tietysti muistuttavat heidän karvaisia kavereitaan... Nämä on valmistettu yhteistyössä poikasten kanssa.
Nappikorujen tekemiseen on helppo "hurahtaa"... kohta huomaakin omistavansa joka asuun sopivan sävyisen korun...


Viimeiseksi, mutta ei vähäisemmäksi heitän haasteen/kysymyksen Heimosiskoille ja lukijoille: Mikä on lempijoulukoristeenne? Itse en osaa nimetä yhtä ja ainoaa, mutta tässä on kolme, joista tykkään tosi paljon.

Ison poikasen koulussa tekemä joulukorttipussukka.
Perinteinen ikkunatähti, jonka ostin viime jouluksi Kuusamon reissulta, vetoaa nostalgisuudellaan... Enkeli, jonka olen saanut ystävältä, josta en ole kuullut vuosiin.
Lämpöisiä ajatuksia siskoille ja kaikille muillekin joulunalushässäköihin! Voiton puolella ollaan - kohta alkaa päivä pitenemään. Lomakin on jo oven takana suklaan ja hyvien kirjojen kera!
























2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että henki pihisee!

Viikonlopun joulumessut täytyi jättää suosiolla käymättä vaikka ohi ajoin. Ajatus ihmismassasta vei voiton halusta nähdä kaikkea kivaa. Ja tälläisenä tappina ei paljon kyllä siinä ihmismassassa näe jollei käytä kyynärpää-taktiikka ja se ei innosta.

No, onneksi tämän kautta voi katsoa kaikkea kivaa joutumatta tallotuksi.
Jihuu, osa heimosta kokoontuukin tänään tekemisen merkeissä:-)!

Voimia!
Ja kun tekemisen ilo häipyy tekemisestä niin nuku! S

Eija kirjoitti...

Tosi paljon kiitoksia voittopaketista:) Bloggaan siitä myös omassa blogissani.
Kyllä on ihmeen kauniita nuo nappihelmet.