keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Langat eivät puhu minulle!

Ei, en ole sekoamassa - ainakaan omasta mielestäni. Siivoilin loman aikana lankalaatikoita(kin) ja löysin tällaisen RoseMohair-pinon.
Aivan varkain ajatuksiin tuli höyhenenkevyt, iloinen, tunikan mallinen... "joku", joka ei suostu tulemaan kokonaan esille. Ei kerro millaiset hihat se haluaa eikä sitäkään, että neulotaanko se pääntieltä alaspäin raglanhihoilla vai villatakiksi. Hieman se on itseään vilauttanut, raidallinen se taitaa olla, Anu Harkin tyyliin iloisen raidallinen. Tosin minun malliselle ihmiselle eivät poikkiraidat ole ihan paras vaihtoehto. Olen jo selaillut Novitat ja DropDesignit eikä se ole sielläkään.
Pitsineule se ei halua olla, isot puiset napit se voisi huolia... Voi kertokaa te, miksi tuo kasa haluaisi tulla. minulle se ei puhu!

Joulu oli ja meni, ihanaa oli lomailla :) Kilttinä oltiin meidän perheessä oltu ihan sopivasti. Lahjoista vielä kuitenkin sen verran, että S-siskon bambutiskirätti on ollut kovassa käytössä ja voin suositella sellaista kaikille. Hyvin pyyhkii!

Tämäkin on löytänyt paikkansa:

Omista tekemistäni lahjoista tämä tuli eniten tarpeeseen:

Sininen pussi on kiipeilijän magnesium-pussi. "Mankkaa" laitetaan käsiin, ettei ote lipeä. Toki velipoikakin sai omansa.

"Suosittelen"-osastolta täytyy mainita Pirjo Valisen kirja "Puvut, Pirjo Valinen" http://www.ullaka.fi/DO02_03.htm. Upeita´, mielettömiä ideoita ja asuja. Uskomaton materiaalin käyttö!

Reippaita tammikuun päiviä kaikille - ulkoillaan ja nautitaan oikeasta talvesta :)!




1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Viehkoa viikonloppua!

Mukava että tontun tuomat ovat löytäneet paikkansa. Meille Joulu on aina tervetullut ja taitaa jäädä vanhan kaapin ovea koristamaan kuten aiemmin saatu pikku sydän à la J. Ja arjen harmautta ovat Brasilian helmet torjuneet tehokkaasti.

Mistäköhän ne langat mököttävät. Minulle piirtyi kuva myös tunikasta, jossa empireleikkaus. Yläosa olisi värikästä, Anu Harkki tyyliä, kapearaitaisena ja kolme isoa kukkaa haluaisivat myös mukaan, pääntie aika iso. Alaosa voisi vienosti kellottua ja olla tosi leveä raitaista kahdella eri vihreällä ja ehkäpä ripaus sinistä. Ja lyhyet hihat... pitäisiköhän nähdä ihan livenä, että osaisi tulkita tuon ujon kuiskutuksen oikein.

Lepoa ja touhua jokaiselle sopivassa mittakaavassa:-) S