sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Neulontaa ja hierontaa/Buranaa

Tämä keskeneräinen neule on tämä Novita-lehden mallilla toteutettava kaulaliina Puro-langasta. Neule kuuluu sarjaan "ota lanka ja aloita - älä käytä omia ideoita - neulo 4 tuntia putkeen - mene niskahartiahierontaa tai syö Burana".
*****
Olen samanlainen muissakin käsitöissä eli sen kerran kun aloitan kotona jotakin kässyilyä niin hommaa tehdään niin kauan että "jumahtaa" hartiat. Kai se on ihan hyvä asia näin laman aikaan...eipähän jää hieroja työttömäksi!
*****
Mukavaa alkavaa viikkoa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kuvio! Ja mukavan värikästä tämä Puro-lanka.

Juu, Buranaan on turvauduttu täälläkin kun housut piti tuunata hääkuntoon. Veipi enemmän aikaa kun ajattelin ja huomasin että yö oli jo todella pitkällä kuin viimeisiä pistoja pistelin. Neljän tunnin yöunella houkutellaan migreeni vieraaksi ja sitten sitä Buranaa tarvitaan.

Olipa M:n kanssa niin hieno työpäivä viikolla, että ihan kuumeen nostatti. Onneksi seuraavana aamuna ei ollut ja pääsi töihin. Perjantaina kuitenkin joutui jäämään kotiin kun ääni ei enää kantanut.

Messuiletteko viikonloppuna?

Lehmän hermoja ja napakkaa otetta viikkoon kaikille! Sekä tiellä pysymistä oli niitä renkaita joko 2 tai 4. S

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntaina yritän poiketa messuilla. J

Anonyymi kirjoitti...

Sunnuntaina palkintojenjaon aikaan olen messuille suuntaamassa (n. klo 15)
Hyvä päivä oli Sn kanssa, kiitos :)
Torstaina tuli ketjukolari Hn kanssa pyörällä ja nyt on pöyrän tangon kuva takalistossa - joo, on ihan yhtä kipeä, kuin miltä kuulostaakin... linja-autohommia vähän aikaa ja buranaa...