sunnuntai 27. syyskuuta 2009

Julie & Julia

Kävin tänään pitkästä aikaa elokuvissa. Lähtöni oli tosi spontaani, joka ei ole minulle tyypillistä ollenkaan. Olenhan täysin "kalenteri-ihminen". Yritin houkutella muutamaa ystäväänikin mukaan. Mutta harvoinhan itsekkään pääsen äkkilähtönä minnekkään. Päätin lähteä yksin!


Näin MTV3 nettisivuilla kerrotaan elokuvasta:
"Kahden naisen tositarinaan perustuva Julie & Julia nivoo yhteen kaksi erilaista elämää – eri aikakausilta ja eri mantereilta – joita vaivaa samankaltainen päämäärättömyys. Mutta kun sekoitetaan kourallinen intohimoa, hyppysellinen pelottomuutta ja nokare voita, mikä tahansa on mahdollista.

Elokuva pohjautuu viisi vuotta sitten kuolleen amerikkalaisen ruokatoimittajan ja -kirjailijan Julia Childin muistelmiin sekä Julie Powellin Julie & Julia -kirjaan.
Teos syntyi, kun Powell, kirjailija ja suosittu blogikirjoittaja, kokkasi vuodessa kaikki Childin 524 reseptiä kirjasta Ranskalaisen keittiön salaisuudet."
Täältä voit katsoa trailerin:
Pidin elokuvasta. Mielenkiintoista siinä oli varsinkin pohdiskelu blogien merkityksestä niiden kirjoittajille sekä mitä he ajattelevat ja toivovat bloginsa lukijoilta!
Mukavaa alkavaa viikkoa!

1 kommentti:

Kädenjäljet kirjoitti...

Yritin lisätä postaukseen vielä kommenttini elokuvasta. Mutta sain virheilmoituksen. Joten päätin kirjottaa tänne...

...mukavan leppoisa elokuva. Ajatuksia herätti kohdat jossa pohdittiin mikä merkitys blogilla on sen kirjoittajalle ja mitä blogin lukijoilta odotetaan ja toivotaan...

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille täällä vierailijoille!