maanantai 29. kesäkuuta 2009

Ei uusia kädenjälkiä

Täällä ei ole uusia kädenjälkiä (käsitöitä) syntynyt tämän kesän aikana. Eikä Korian reissun jälkeen ole edes tullut tehtyä käsitöihin liittyviä ostoksia. Vaasassa olin jo näin lähellä...

...mutta nimeltä mainitsematon pieni mies ei ollut yhteistyökykyinen käsityömyymälässä kävijä vaan leikkipuisto vei voiton.

Tänään aloitin sitten "Arkiloman" vieton poikien kanssa kotinurkilla. Olen varmasti kesän lopussa aika mestari jalkapallossa.

Kädenjälkiä olen jättänyt pihamaalle. Kesäkukkien ja perennojen hoito on ollut viimepäivinä erittäin mieluisaa aurinkoisessa säässä. Toivottavasti lämpimiä kelejä riittää, jotta kotimaiset mansikat kypsyisivät. Tänään heitin hedelmäsalaatin sekaan viimeiset pakastemansikat.

(Valitettavasti olen sortunut jo useamman kerran kertomaan perheasioista täällä vaikka aluksi sovimme jostain ihan muusta....ANTEEKSI, ANTEEKSI, ANTEEKSI!)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ai niinkö me sovittiin... mut ku perhe on meille kuitenkin niin rakas että miten siitä voisi olla kommentoimatta.

Aloitin mökillä viime syksystä asti suunnitelmissa olleen tilkkupeiton teon isoäidinneliöistä. Tarkoitus oli kyllä huoltaa puutarhakalusteet, mutta sääsket olivat tyystin toista mieltä. Rannalla pystyi kuitenkin hetken olemaan kun tuuli mukavasti. Aurinko porotti sen verran että kauaa ei uskaltanut olla ettei nahka palanut.

Se Vaasan kauppa oli ihan ihana, harmi ettei Ii halunnut tutustua. Eikö edes lahjonta auttanut?

M:lle ja perheellensä mukavaa reissua.Jalkapallo on kyllä mukavaa, kokeiltasko Ainolan puistossa?

:-) S