lauantai 13. kesäkuuta 2009

Lanka-addikti palasi kotiin maailmalta!

Terveiset kaikilla kesäsateisesta Kööpenhaminasta! Köpis oli edelleenkin leppoisa ja ystävällinen ( kai noin noi sanoa?) kaupunki, sopiva suurkaupungin tunnelma. Edelleenkään tanskaa ei ymmärrä millään, mutta onneksi englannilla voi asioida joka paikassa.
Virallinen osuus (siskoille "uncut version available IRL", kun tavataan) meni hienosti, kovasti tultiin viisaammiksi ja hauskaakin oli.
Onneksi sain myös mahdollisuuden tutustua Kööpenhaminan lankatarjontaan. Netistä löytyivät lankakaupat UldstedetFiolstræde 13:ssa ja Strikkeboden Fiolstræden ja Krystalgaden risteyksessä. Helposti Stogetin lähellähän ne olivatkin. Ihania kauppoja molemmat, mutta hillitsin itseni kohtuuhyvin ja mukaani lähtivät vain kuvassa pötköttelevät turkoosit kasmirvillat ja aniliinit Noro-virukset :)
Borta bra men hemma bäst!
Neulerintamalla on muuten meneillään tällä hetkellä sukkaa... ... ja kauluria (http://www.knitty.com/ISSUEwinter07/PATTicequeen.html)
Näitä neulojan kesäfiiliksiä kuvaa hyvin Virkkukoukkusen mainio kortti:
http://www.virkkukoukkunen.net/tuotteet_www/kortit/076.htm
Hauskaa Knit in Public-päivän (http://www.wwkipday.com/) jatkoa kaikille!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että Noro-viruksesta on johonkin kivaan. Meni nimittäin yhdet mukavat 30-juhlat(moottorikelkkaretki, kylpytynnyri,kiva seura jne) sivu suun siinä kärvistellessä. Olimme neidin kera mökillä ja ..., kun toiset juhli.

Arvatkaapas kellä on ja kenelle on juuri tuollaiset kortit??? Jokos se kokonntumisajo saatais aikaiseksi?

Ja jottei totuus unohtuisi niin palaanpa pyykkien pariin ;-) S

Anonyymi kirjoitti...

Täällä on kaikki elämä ihan seis tuon kaulurin neulomisen takia. Ärsyttävää, kun ei voi/pysty/kykene/halua muuta kuin NEULOA. Ah ja voih kun se on ihanaa lankaa. Murheensa kullakin - täällä ei sen pahempaa tällä kertaa. t.Addikti-M