maanantai 20. huhtikuuta 2009

Lahjaidea äitienpäiväksi

Jos ihmisellä (opettajalla) on jostain syystä (siskoille voin joskus kertoa, miksi :P) iso laatikollinen hengareita käytettävissä, tilkkukaappi tursottaa ja innokkaita viitosia, voi ratkaisu olla vaikka tämännäköinen. Valmistui säilytin äidille lahjaksi ja ensi viikolla valmistuu monta lisää!

Työskentely eteni niin, että ensin piirrettiin kaava open avustuksella (hengarin muoto huomioiden) ja valittiin materiaalit ja leikattiin ne kaavojen mukaan. Siksakit reunoihin, jonka jälkeen vetoketjun kiinnitys. Viimeiseksi etu- ja takakappaleet op:t vastakkain ja suoralla ompeleella yhteen (muista jättää vetoketju raolleen!). Käännettään oikeinpäin ja viimeistellään. Pujotetaan hengari paikoilleen.

Vielä ehtii valmiiksi toukokuun toiseksi sunnuntaiksi :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipa mukava lahjaidea!

Varsinkin matkakäytössä pussukkaan on hyvä laittaa korut ja sukkikset talteen. Niillehän voi tehdä omat lokerot suoraompeleella. Olisi ollut erittäin tarpeellinen kerran kun piti laittautua iltapukukuntoon puolessa tunnissa hotellissa etsien eri laukkujen kätköistä korut, alusvaatteet, sukkikset, meikit yms.Ja siihen puoleen tuntiin kuului suihkussa käynti ja hiusten laitto. Huulipunan laitoin vasta juhlapaikalla ;-).

Eläkkeelle jäävälle työkaverille laitoin lahjasukat alulle, muut jatkavat ja kantapäät lupasin tehdä. Unohdin ottaa kuvan, toinen on vihreä ja toinen oranssi. Kerronpa joskus miksi.

Mukavaa viikonalkua! S

Kädenjäljet kirjoitti...

Mukavan näköinen!

Millaisia koristeluvaihtoehtoja oppilaat keksivät?

Aurinkonpaistetta!

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja kankaita, joita kaapista löysivät ja nauha+pitsilaatikon "aarteita" :) Terveisin, "hengissä opetuslautakunnasta selvinnyt"