torstai 9. huhtikuuta 2009

Rauhallista Pääsiäistä!?

Tänään on Kiirastorstai ja pitäisi jo päästä rauhoittumaan Pääsiäisen viettoon. Mutta vielä täytyy muutamia "kädenjälkiä" jättää ennen kuin se onnistuu. Ja nyt en tarkoita niitä mistä tämän blogi oikeasti koskee! Tänään on tarjolla ruokakaupassa käyntiä (jossa saattaa olla muutama muukin Matti Myöhänen) ja kassakuitin allekirjoitusta (lue kädenjälki). Lisäksi pääsiäis-siivous on tekemättä ja sehän on oikeaoppisesti tehtävä Pitkäperjantaina (paljon kädenjälkiä pyyhittävänä). Miksi olen tässä tilanteessa niin se johtuu "kirouksesta", joka piinaa veljenperheeni tuloa meille. Ei nimittäin ole ensimmäinen kerta, kun lasten sairastumiset ovat häirinneet näitä tapaamisia. Tällä kertaa meidän pojat pitivät jännitystä yllä. Kuumeilu ja mahatauti on voitettu eli eikun pääsiäsvierailun järjestelyt voivat alkaa!


Palmusunnuntai aamuna nämä kanat aloittivat munimisen. Pojat vain ihmettelevät: "Mikseivät ne muni arkipäivinä ollenkaan?"

No huomenna on onneksi pyhäpäivä eli kanat voivat taas munia!
Hyvää ja rauhallista Pääsiäistä!

4 kommenttia:

Kädenjäljet kirjoitti...

Hei Siskot!

Laitoin tuon vanhan Kädenjälki kuvan tuohon ylös. Tuntuu jotenkin liian voimakkaalta ja tummalta. Olisiko teillä jotain toista kuvaa ylös? Vai mitä mieltä olette?

Kädenjäljet kirjoitti...

Annetaan olla vaan tuo laittamasi! Minulle ainakin se tuo niin mukavia muistoja mieleen Kädenjälkien alkuajoista :) Edelliseen postiin liittyen: kyllä pitää kiirettä, mutta kyllä tämä tästä. Esimieheltä ja -naiselta on tullut mukavaa palautetta ja sillähän sitä mennään eteenpäin.

Kädenjäljet kirjoitti...

Sekin piti vielä sanomani, että kaikenlaista kaunista olet ehtinyt laitella kuitenkin :)
Oikein leppoisaa pääsiäisen aikaa sinulle ja sisko Slle

Anonyymi kirjoitti...

Rauhallista Pääsiäistä!

Yläkuva on just hyvä; Kädet virtaavat ajan virrassa.

Tauti on iskenyt taas ja olen ollut melkein petipotilaana, vain isoa ystävää olen käynyt hoitamassa. Koti onkin kaaosta kaoottisempi. Pitkä perjantai on hyvä järjestelypäivä, jostainhan on aina aloitettava.

Ihanat nuo pupupojat.Minä tarvitsisin kyllä sen valkoisen huvilan, jotta saisin noita ihania juttuja tehtyä. Nytkään ei ole yhtään pöydän kulmaa vapaana, että ompelukoneelle löytyisi paikkaa.

Ahkerat siskot, muistakaa myös levätä!

:-)terveisin S